Eiken Vloer Prijs Per M2 Kijk hier voor meer informatie

 

Eiken Vloer Prijs? Een goede keuze

 

Iedere zoektocht naar een houten vloer eindigt bij Vloerenland. Wij denken graag met je mee over de eiken houten vloer die het beste bij jouw smaak en woonwensen aansluit. Schaven, schuren, borstelen, logen, roken, trommelen, beitsen, lakken, oliën of waxen, welke afwerking je ook kiest, wij zorgen ervoor dat het resultaat perfect is.

Eiken Vloer Prijs? Informeer hierEiken Vloer? Vraag hier meer informatie



Wij leveren ook kant-en-klare houten vloeren die alle bewerkingen in de fabriek al achter de rug hebben, je ziet vooraf precies wat je koopt. Een eiken vloer opnieuw schuren en een white wash behandeling geven, zorgt na jaren van intensief gebruik weer voor een frisse, nieuwe 'look'. Ook op het gebied van onderhoud ben je aan het juiste adres.

Massief eiken houten vloeren hebben niet alleen een opvallende persoonlijkheid, maar ook kracht & duurzaamheid kenmerkt deze vloeren. Helaas nog alleen nog maar in 18 cm breed standaard Abdij (C) productie verkrijgbaar... Andere breedtes alleen indien voorradig. Maar dezelfde optiek is ook verkrijgbaar in de eiken Duoplank met toplaag. Een duo- of combiplank is wel de veiligste plank van Nederland.

We hopen het niet. Maar massief eiken houten vloeren in een A/B dus met heel weinig noest sortering zijn al bijna onbetaalbaar.En wil je ze ook eens bekijken in onze gezellige showrooms? klik dan Een decoratieve eikenhouten vloer, echt een vloer met allure. Kenners houden van zijn bijzondere karakter.

Eiken Vloer? Vraag hier meer informatieEiken Vloer Kopen? Informeer hier



Eiken Vloer Prijs? Informeer hier

 

Neem nu bovenstaande massief eiken vloer eens, fris stralend eiken hout afgewerkt met een Skylt lak. Echt een plank voor een modern interieur. Pure eenvoud wat veel mensen aanspreekt komt in deze plank sterk naar voren. Een oase van rust. Deze plank is in een massieve uitvoering vrij hoog geprijsd.

Kost rond de € 39.95 Een echte vloeren traditie die wij nog steeds in ere houden. Nog niet zo lang geleden leverden wij deze massief eiken houten vloeren dagelijks. Maar nu is het practisch alleen de eiken lamelplank wat de klok slaat. Deze plank is solide en ligt onverzettelijk met behoud van het charisma van een massief eiken houten vloer.

Je kamer ondergaat ook met deze eiken houten vloer multiplank een metamorfose van jewelste. Toch winnen massief eiken houten vloeren het volgens puristen nog steeds, maar daar zijn de meningen over verdeeld. Er zijn dus ook Multiplanken met eenzelfde 100% uitstraling. Nu sta je misschien voor een eiken vloer prijs vrij moelijke keuze.

Denk een prijs vanaf € 39.95 Ook in Duitsland zijn zachte grijze aardetinten populair. Ze kunnen een eiken vloer net dat stukje extra's meegeven. Grijs bijvoorbeeld. Woon je in Duitsland? Kijk dan eens op onze € 39.95 Natuurlijke olietinten staan het mooist op eiken. Deze kleuren staan ook heel goed op onze massieve 18 cm brede plank.Massief eiken houten vloeren zijn van nature erg aantrekkelijk.

 

Eiken Vloer? Informeer hier

 

Je ervaart bij deze vloer de sfeer als vanzelfsprekend. Deze vloeren worden traditioneel gelegd, maar ook zwevend kan in sommige gevallen. Bij deze vloer gaat smaak en gevoel hand in hand. Prijs 18cm breed vanaf € 49.95 Mooi onbestendig fris geolied. Deze plank & kleur laten zich vloeiend combineren in elk interieur.

Nu nog even dit! De Planken Visgraat " een verrassend mooie ontwikkeling in eiken parket. bekijk hier de Eiken multiplanken kunnen met een massieve toplaag kunnen heel goed verlijmd worden. Ze liggen dan helemaal onbeweeglijk en zijn muisstil bovendien. Deze gewillige plank is beschikbaar in diverse uitvoeringen, allemaal even aantrekkelijk en geschikt voor mensen die een houten vloer graag gecombineerd zien met vloerverwarming.

Zo'n multiplank doet het ook heel goed in moderne interieurs. Massief eiken houten vloeren kunnen niet verlijmd worden. Plankenvloeren uitgevoerd in een gewaagde visgraatuitvoering laten je hart sneller kloppen. Want houten visgraat vloeren hebben een zeer sterke persoonlijkheid.Vooral de brede plank is populair en een witte natuurolie maakt het plaatje compleet.

De laatste tijd renoveren wij veel van deze generatie massieve eiken houten vloeren. Deze planken visgraat kunnen wij al leveren vanaf € 49.95 m2 ( wij spraken hiervoor ook al over deze visgraat) Diverse kleurschakeringen. Een nonchalante eiken vloer. Maar het heeft best wel iets. Moet kunnen.Niet alleen in massief te koop, maar ook in een lameluitvoering, want in veel gevallen komt ie op vloerverwarming te liggen.

 

Eiken Vloer Kopen? Informeer hier

 

Massief eiken houten vloeren zijn daar minder geschikt voor. Toch is dit ook weer een door en door echte vloer. Al te koop voor € 39.- m2 .

Dit soort bourgondische vloeren zijn erg gewild en liggen onderhand al in menig Nederlandse huiskamer. Ze kunnen tegenwoordig als multi- en duoplank geleverd worden. De eiken toplaag wordt dan verouderd en een berken multiplex fungeert dan als drager. Geweldig i.c.m. vloerverwarming. De prijzen zijn scherp ondanks de intensieve veroudering van deze eikenhouten vloeren.

Nu ook verkrijgbaar als verouderde multiplank. Als je het ons vraagt zijn dit wel de meest decoratieve vloerplanken die er bestaan. Verouderde eiken houten vloeren zijn super gemakkelijk in 't gebruik. Krasjes en putjes vallen nauwelijks meer op en het onderhoud is lang niet zo tijdrovend als bij gelakt parket.

Verouderde houten vloeren kunnen op verschillende manieren gelegd worden. Vroeger gebruikte men veel verschillende breedtes, er was eenvoudigweg niet altijd genoeg en de smalle planken werkte men dus ook op. In de meeste gevallen wordt er een donkerbruine olie als afwerking gekozen, maar er zijn veel verschuivingen naar Oud grijs en Off White merkbaar.

 

Eiken Vloer Kopen? Lees hier meer

 

De verouderde houten vloeren kunnen in praktisch elke kleur geleverd worden, maar een antiek olie erop zorgt toch wel voor een hele oude uitstraling. Witte- of grijze olie geven een verouderde houten vloer later een antieke patina. Verouderde en getrommelde vloeren worden met opzet beschadigd in een trommelmachine. De planken krijgen hierdoor een verweerd en gebruikt uiterlijk.

Lichtbezaagde eiken houten vloeren worden steeds populairder. Wij adviseren altijd met dit soort vloeren zeker 10% meer af te nemen voor wat extra uitzagen van noesten. Haarscheuren worden links en rechts ingesloten, maar kunnen ook iets verlijmd worden. Het hier en daar uitkrabben van de V-groef neemt ook wat extra werk in beslag.

Het naderhand schuren/polijsten van de vloer zorgt ervoor, dat alle haartjes en eventuele splintertjes verdwijnen. De vloer zal er dan ook super gebruikt uitzien. Op verzoek kunt u dit trommelproces bij ons in de schaverij komen bekijken. Verouderde houten vloeren geven je woning een extra dimensie. Ook kunnen veroudere vloeren in alle Multiplank varianten geleverd worden.

De optiek is super creatief en ook deze verouderde visgraatvloeren kunnen probleemloos op vloerverwarming gelegd worden. Verouderde vloeren zijn inmiddels niet meer weg te denken. Meer weten over houten vloeren? Klik dan linksboven op de oranje banner. Ook leveren wij licht verouderde vloeren zoals te zien op bovenstaande visgraat foto's.

 

Eiken Vloer Prijs? Lees hier meer

 

Ieder heeft zo z'n smaak. Met voegenkit, een mengsel van hars en zaagsel/schuursel kunnen indien nodig sommige noesten dichtgemaakt worden. Na het olieën zie je hier weinig van terug. Deze voegenkit wordt eigenlijk gewoon vloeibaar hout en droogt spijkerhard op. Verouderde eikenhouten vloeren. Wel hele trendy vloeren. Massief Hollands maatwerk in verouderde eikenhouten vloeren met een Frans tintje.

Eiken Vloer Prijs Per M2? Een goede keuzeEiken Vloer Prijs Per M2? Lees hier meer



Eigenlijk werden hier jaren geleden voor het eerst de eikenhouten vloeren handmatig verouderd. Hier bevindt zich nu nog steeds onze meest noordelijk gelegen showroom met overwegend verouderde vloeren en hier in een eeuwenoude boerderij liggen al deze verouderde vloeren te pronken.

 

Ook voor u een natuurlijke eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit!

 

Natuurlijk bent u bij ons aan het goede adres voor een prachtige eiken vloer in uw woonkamer maar denk ook aan de keuken of in de achterkamer Een prachtige houten vloer bij u op de zaak of op kantoor kan natuurlijk ook.

Om een vloer uit te kiezen wat veel inloop kan hebben is het het beste om aan een massieve vloer te denken zoals massief eiken of grenen hout wat ongeveer Twee cm dik is. Er zijn meerdere keuzes in breedtes en zeker ook verschillende sorteringen. Zoekt een select plank, of naar een plank met heel weinig noesten? Gaat het om om een authentieke aantrekkingskracht dan kiest u voor de rustieke plank. Genoeg keuze om de juiste houten vloer te vinden voor uw woonhuis.

Eiken en grenen planken in iedere kleur die u maar wilt worden behandeld met een hardwax olie. U zegt het maar

 

Kwaliteit A of een rustieke eiken vloer?

 

Je hebt de beste keuze gemaakt, een eiken houten vloer wordt het dus. Maar wat voor eiken gaat het worden?

Collecties voldoende op dat gebied. Eiken vloeren worden maar is dat wel waar u naar op zoek bent? Harde vloeren zijn veelal eiken vloeren en die kunnen veel hebben Het is dan ook wel voor een heel leven. Een eiken vloer is verkrijgbaar als een massieve vloer en als een lamelparket Eiken vloeren zijn gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in diverse breedtes, diktes en sorteringen door ons geleverd.

 

De gemakken van een eiken vloer

 

Omdat een eiken vloer een harde vloer is, is het opgewassen tegen alle mogelijke situaties. Denk aan een kledingwinkel met veel inloop of aan kinderen in je woonkamer die aan het spelen zijn. Een ander pluspunt is dat een eiken vloer uniek is in zijn categorie en een prachtige geeft aan de woonkamer. Ook blijft deze vloer langdurig mooi mits goed onderhouden natuurlijk en zijn lichte krasjes makkelijk te herstellen.

Eiken is een echt natuurproduct en daardoor meer gevoelig voor temperatuur verschillen en vochtigheids gehalte. Teveel vocht in de lucht zal de vloer uitzetten en andersom. Daarom is het belangrijk dat de vloer op de juiste manier wordt gelegd. Tip: Koop een luchtbevochtiger om alles in balans te houden. Dit geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit zo goed als geen werking meer in en hoe deze wordt gelegd maakt dan ook niet echt zoveel uit. Zwevend, verlijmd heeft geen uitwerking zoals bij een eiken vloer.

 

Welke eiken vloer past het beste in mijn woonhuis?

 

Er zijn een aantal verscheidene sorteringen bij eiken vloeren die afhankelijk zijn van noesten en verscheidene onregelmatigheden in de planken. Meest verkochte is de rustiek vloer die verkrijgbaar is in verschillende breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Beide worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

 

Een achterkamer Met Een eiken Houten Vloer is Dan Ook speciaal!

 

Niet zo lang geleden is Vloerenhal Montfoort gevraagd een extra ruige rustieke vloer in een oude molen te komen leggen. Deze rustieke vloer moest natuurlijk vol zitten met vol met ruige delen en noesten en was de juiste combi voor deze oude molen.

Deze bijzondere ruimtes vereisen vakmanschap om een vloer in te leggen. Er zijn zoveel verschillende hoeken en hoogte verschillen. Wij bieden dan ook eiken vloer vakkundige legservice. Het enorme voordeel is dat u weet dat uw vloer perfect en met kennis van zaken wordt gelegd. Allereerst begint men met het leggen van de ondervloer waarover de planken worden gelegd. De afwerking is het bijwerken van wat noesten en het oliën van de vloer De laatste afwerking bestaat uit het plaatsen van de plinten.

 

Gratis advies

 

Als er vragen zijn over een massief houten vloer of als u meer informatie over onze legservice dan kunt u een goed advies krijgen bij Vloerenhal Montfoort.

Wij geven u heel graag advies over een massief houten vloer en onze legservice. Ook voor afwijkende objecten kunt u terecht bij Vloerenhal Montfoort. U bent van van harte uitgenodigd in de showroom waarin al de vloeren te bekijken zijn.