Ook Voor U Een Prachtige Eiken Vloer Van Nederlandse Kwaliteit!

Niet alleen een eiken vloer bij u thuis in de huiskamer of in u flat maar denk ook bijvoorbeeld aan de studeerkamer, kookvertrek of zelfs de badkamer en eetkamer. Een robuuste houten vloer bij u in de winkel of op kantoor kan natuurlijk ook.

 

Een echte eiken vloer van Nederlandse Kwaliteit, in ieder vertrek!

 

Om een vloer te kopen die tegen een stootje kan kunt u het beste aan een massieve vloer denken zoals massief eiken of grenen hout wat ongeveer Twee cm dik is. Genoeg keuze uit breedtes en sorteringen in massief eiken en grenen. Zoekt een select plank, of zoekt u een plank met minder noesten? Ook kunt u kiezen voor een rustieke plank voor dat robuuste karakter en organische uitstraling. Voldoende keuze om de perfecte houten vloer te vinden voor uw woning.

Eiken en grenen planken in iedere kleur die u maar wilt worden behandeld met een hardwax olie. Aan u de keuze

 

De verschillen bij een A kwaliteit en een rustieke eiken vloer?

 

Gefeliciteerd, je hebt de beste keuze gemaakt, het wordt een eiken houten vloer wordt het dus. Maar welke gaat het worden?

Overvloed genoeg op dat gebied. Weet je dat de eiken vloer het meest verkocht wordt? Vloeren die tegen een stootje kunnen, zijn vaak eiken vloeren Het is dan ook wel voor een heel leven. Een eiken vloer is leverbaar als een massieve vloer en ook een lamelparket Eiken vloeren zijn gemakkelijk met vloerverwarming te combineren en worden in verschillende breedtes, diktes en sorteringen door ons geleverd.

 

De meest bekende gemakken van een eiken vloer

 

Aangezien een eiken vloer een harde vloer is, is het bestand tegen alle mogelijke situaties. Denk daarbij aan een doehetzelf winkel met veel inloop of aan kinderen die aan het ravotten zijn. Een ander pluspunt is dat een eiken vloer apart is in zijn soort en een prachtige geeft aan de woonkamer. Bovendien blijft deze vloer lang mooi mits goed onderhouden vanzelfsprekend en zijn kleine beschadigingen eenvoudig te herstellen.

Eiken is een natuurproduct en dientengevolge gevoeliger voor verschillen in temperatuur en vochtigheids gehalte. Teveel vocht in de lucht zal de vloer uitzetten en te weinig vocht laat het krimpen. Zodoende is het belangrijk dat de vloer op passende wijze gelegd wordt. Tip: Schaf een luchtbevochtiger aan zodat alles in balans blijft. Dit geldt dan weer niet voor lamelparket. Daar zit nagenoeg geen werking meer in en hoe deze wordt gelegd maakt dan ook niet zoveel uit. Zwevend, verlijmd heeft geen effect als bij een eiken vloer.

 

In wat voor ruimte eiken vloer schuren past uw eiken vloer het best?

 

Er zijn een aantal verschillende sorteringen bij eiken vloeren afhankelijk van noesten en andere onregelmatigheden in de planken. De meest populair is de rustiek vloer die verkrijgbaar is in diverse breedtes en diktes en dat geldt ook voor select vloeren. Allebei worden geleverd in massief eiken en lamel parket.

 

Een eiken Houten Vloer In Uw kinderkamer Is heel Bijzonder!

 

Niet zo lang geleden is aan Vloerenhal Montfoort gevraagd een heel organische rustieke vloer te komen leggen in een oude molen. Deze rustieke vloer moest natuurlijk vol zitten met vol met ruige delen en noesten en was de exacte combi voor deze prachtige oude molen.

Ruimtes als deze zijn niet gemakkelijk om te leggen vanwege de verschillende hoeken, hoogtes en maten. Wij leveren dan ook professionele legservice. Het grote voordeel is dat u verzekert bent dat uw vloer precies en met kennis van zaken wordt gelegd. Het begint bij het plaatsen van de ondervloer en daarover worden de planken gelegd. De afwerking is het aanvullen van kleine noesten en het oliën van de vloer Met het plaatsen van de plinten is de klus geklaard .

 

Advies vragen Kom bij ons voor een degelijk advies

 

Zijn er vragen over een massief houten vloer of als u info over onze legservice dan geven wij u bij Vloerenhal Montfoort graag een goed advies.

Wij geven u graag advies over een massief houten vloer en onze legservice. Ook voor speciale ruimtes kunt u bij ons terecht bij Vloerenhal Montfoort. U bent van van harte uitgenodigd in de showroom waar u al onze vloeren rustig kunt bekijken.